Terapeuttimme Dan kirjoitti viimeisimmässä blogipostauksessaan aiheesta, joka mietityttää monia terapian aloittamista harkitsevia. Kuinka monta kertaa terapiassa pitäisi käydä? ”Ratkaisukeskeisessä psykoterapiassa käyntikertojen määrään vaikuttaa kaksi asiaa; tavoite ja sen saavuttaminen. Etukäteen terapian kestoa voi olla hankala ennustaa tarkkaan, koska työskentely päättyy kun tavoite on saavutettu ja asiakas on saavuttanut sen mitä tuli terapiasta hakemaan.”

Meillä n. 95% asiakkaista saa tarvitsemansa avun kolmella käyntikerralla (sekä yksilöterapia että pariterapia). Ratkaisukeskeisessä metodissa asiakas saa ammattilaisiltamme runsaasti työkaluja itsenäiseen työskentelyyn, usein myös kotitehtäviä. Terapiaprosessi on siis varsinaisia terapiakäyntejä huomattavasti laajempi kokonaisuus. Kokeneet psykoterapeuttimme ovat koulutettuja ammattilaisia, joilla kaikilla on 20+ vuoden kokemus vaativasta ja vastuullisesta auttamistyöstä. Voit aina luottaa työn laatuun – usein kolme käyntiä terapiassa riittää. Terapiassakaan ei määrä ratkaise, vaan laatu.

Lue lisää terapia-aiheisia tekstejä terapeuttien blogista. Voit myös toivoa uutta aihetta alla olevalla lomakkeella. Kiitos etukäteen avustasi.