Usein kysyttyä

Q: Mitä palveluita tarjoatte?
A: Tarjoamme terapiaa kaikenikäisille yksilöille ja pariskunnille.

Q: Tarvitsenko terapiaa? Miksi aloittaisin terapian?
A: Useimmiten asiakkaamme on perusterve, työssäkäyvä ihminen väliaikaisessa kriisissä. Terapiaan hakeudutaan yleisimmin jonkin elämänmuutoksen, kriisin, ihmissuhdeongelmien tai yleisen pahan olon takia. Edellä mainitut syyt voivat kohtuuttomasti kuormittaa tavallista arkea ja elämää, niistä nauttimista. Näissä tilanteissa kannattaa ehdottomasti keskustella koulutetun ammattilaisen kanssa. Voit lukea asiakkaidemme kokemuksia ja kommentteja asiakaskokemuksia -sivulta.

Q: Mistä tiedän, että terapia sopii juuri minulle?
A: Jokaisella meistä on ajoittain sellaisia huolia tai murheita, joista selviytymisessä kannattaa käyttää koulutetun ammattilaisen (psykoterapeutti) apua. Oivallat ja opit uusia keinoja vaikeiden tilanteiden käsittelyyn myös jatkossa.

Q: Voiko lyhytkestoisella terapialla saada tuloksia aikaan?
A: Kyllä voi. Se on tutkitusti yhtä tehokasta kuin pitkäkestoisetkin terapiat. Lyhytterapia voi olla hyvinkin intensiivinen kokemus. Lisäksi, kun käyntien välille jätetään riittävästi aikaa, saa asiakas käynneistä entistä enemmän irti. Voit lukea asiakkaiden palautteita asiakaskokemuksia -sivulta.

Q: Mitä tutustumiskäynnillä tapahtuu?
A: Tutustumiskäynnillä tapaat terapeuttisi ja voit esittää mieltäsi askarruttavia kysymyksiä. Tutustumiskäynti ei sitouta aloittamaan varsinaista terapiaa.

Q: Millainen koulutus psykoterapeuteilla on?
A: Psykoterapeutti -nimikettä saa käyttää ainoastaan Valviran laillistama ammattihenkilö. Kaikki psykoterapeuttimme ovat Lyhytterapiainstituutin kouluttamia, ja heillä on siten myös ammattiin vaadittava peruskoulutus. (Huom. terapeutti -nimikettä voi käyttää kuka tahansa.) Lyhytterapiainstituutti on ammattilaisten keskuudessa arvostettu laitos, jonka perustivat Suomeen 80-luvulla Ben Furman ja Tapani Ahola. Lisätietoja instituutin koulutuksista ja toiminnasta: http://www.lti.fi

Q: Korvaako KELA palveluitanne?
A: Kaikilla psykoterapeuteillamme on KELA-pätevyys. KELA korvaa asiakkailleen ainoastaan pitkäkestoista kuntoutuspsykoterapiaa. Tarjoamme asiakkaillemme tarpeen mukaan myös kuntoutusterapiaa.

Q: Mitkä maksutavat ovat teillä käytössä?
A: Maksutapa on lasku (sähköpostitse/postitse).

Asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai anna palautetta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja sillä on vaikutusta toimintaamme. Vastaamme sähköposteihin vuorokauden kuluessa.