Asiakkaamme on yleisimmin perusterve, työssä käyvä ihminen ahdistuksen, uupumuksen, masennuksen, pelkojen tai ihmissuhdeongelmien keskellä. Kun omat voimat eivät riitä, asiantuntijamme auttavat. Kaikilla terapeuteillamme on 20+ vuoden työkokemus ja vahva osaaminen.

Yksilöterapia
Koetko ahdistusta, uupumusta, masennusta, pelkoja tai neuvottomuutta? Jos elämässäsi on tapahtunut pieniä tai suuria ongelmatilanteita, joiden yli pääseminen yksin tuntuu vaikealta, yksilöterapia auttaa. Muutosta ja hyvää elämää kohti kuljetaan ratkaisukeskeisesti, yhdessä ammattilaisen kanssa asetettuja tavoitteita kohti. Opit ymmärtämään tunteitasi, käyttäytymistäsi – siis itseäsi paremmin. Tavoitteena on päästä ongelmien yli, oppia ennaltaehkäisemään niitä ja parantaa toimintakykyäsi. Voit lukea asiakkaiden palautteita asiakaskokemuksia -sivulta.

Pariterapia
Onko parisuhteessasi uskottomuutta, puhumattomuutta, ratkaisemattomia riitoja, läheisyyden tai hellyyden puutetta, välinpitämättömyyttä, eropohdintoja, vanhemmuuden ristiriitoja – oletteko ajautuneet umpikujaan? Parisuhteessa pitää molempien voida hyvin. Pariterapiassa käsitellään luottamuksellisesti ja puolueettomasti osapuolten toiveita ja odotuksia toistensa suhteen. Tavoitteena on avata solmut ja luoda pysyvä yhteys toiseen. Voit lukea asiakkaiden palautteita asiakaskokemuksia -sivulta.

TUTUSTUMISKÄYNTI
Tutustumiskäynnin kesto on 30 minuuttia ja hinta 30€. Voit lukea asiakkaiden palautteita asiakaskokemuksia -sivulta.

YKSILÖTERAPIA 105€/60min
3 käyntikertaa -5%: 299,25€
7 käyntikertaa -5%: 698,25€
10 käyntikertaa -10%: 945,00€

PARITERAPIA 125€/60min
3 käyntikertaa -5%: 356,25€
7 käyntikertaa -5%: 831,25€
10 käyntikertaa -10%: 1125,00€

Maksutavat: laskutus (sähköposti/posti), laskutuslisä 10€ per lasku. Verkkokauppa, kulut 0€. Terapeuttikohtaisen verkkokaupan löydät palvelut -sivulta.

Asiakaskokemuksia

Ota yhteyttä

Kysy, kommentoi tai anna palautetta. Mielipiteesi on meille tärkeä ja sillä on vaikutusta toimintaamme. Vastaamme sähköposteihin vuorokauden kuluessa.