Anders Järvinen
Asiakastyökokemus: Minulla on noin 20 vuoden monipuolinen työkokemus kriisityöstä. Työskentelen sekä yksilöiden että parien kanssa. Yksilöterapian kohderyhminä ovat kaikki eri ikäryhmät: lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit. Teen myös sielunhoitotyötä.

Erityisosaaminen: ahdistus- sekä pelko-oireiset, depressiot ja uupumustilat, pakko-oireiset häiriöt, riippuvuudet, erilaisiin elämäntilanteisiin liittyvän stressin hallinta, traumaperäiset häiriöt, sosiaalinen jännitys, kriisiterapia ja ihmissuhdeongelmat, myös perhe- ja pariterapia. Yleinen elämänlaatu ja -hallinta. Yhtenä erikoisalanani on sielunhoitoon liittyvä terapiatyöskentely; mainittakoon myös, että ratkaisukeskeisen psykoterapian ja sielunhoidon työskentelytavoissa on monia samankaltaisia piirteitä.

Koulutus: Erityistason ratkaisukeskeinen psykoterapiakoulutus 2009-2012 (psykoterapeutti, kela-pätevyys) Lti. Sielunhoitoterapeutti (Terapeuttisen sielunhoidon koulutus 2006 – 2008), Teologian maisteri (Åbo Akademi, 1999).

Kielitaito: Terapiatyössä pystyn käyttämään suomen, ruotsin ja englannin kieliä. Jag jobbar också på svenska (mitt modersmål) som lösningsfokuserad psykoterapeut. I conduct solution-based brief therapy in English as well.

Tarkista vapaat ajat tai kysy lisää: 050-4647 888 / info@terapiaaterveille.fi

Maksa terapiakäynnit Andersille tästä

Jos haluat laskun sähköpostitse/postitse, laskutuslisä on 10€ per lasku. Kysy lisää: 050-4647 888 / info@terapiaaterveille.fi